Kateri so deli sesalnika?

Znate li od čega se sve sastoji Vaš usisivač? Njegovi najbitniji dijelovi su motor, kućište, crijeva usisivača, teleskopske cijevi, četke usisivača i nastavak za usisavače.

U ovome blogu pročitajte

S obzirom na funkciju usisavača i lanca filtracije ugrađenog unutar uređaja, vrećica za usisavač čini prvu i najvažniju fazu filtracije.

Kaj se dogaja v vašem sesalniku med sesanjem?

Glede na funkcijo sesalnika in filtrirno verigo, ki je vgrajena v napravo, predstavlja vrečka za sesalec prvo in najpomembnejšo stopnjo filtracije. Ali veste, katere vrste vrečk uporablja vaš sesalnik?

Unutrašnost usisavača

Prašni delci in nečistoče se z močnim podtlakom vsesajo v notranjost sesalnika. Vsesani delci se filtrirajo skozi material vrečke in zberejo v vrečki. Vrečka zajame 99,5 % vseh delcev, medtem ko motorni filter in HEPA filter zajameta ostalo. Na ta način je sesanje popolnoma pravilno.

Kako najti primerno vrečko za sesalnik?

Najbolj zanesljiv način, da na naši strani izberete primerno vrečko za sesalnik je z izbiro znamke in izbiro modela določene znamke. Po tem se bo natančno prikazalo, katero vrečko uporablja vaš sesalnik.

Primerno torbo najdete tudi tako, da v iskalnik vpišete točen ali delni naziv.

Če ne poznate točnega imena vašega sesalnika, lahko ta podatek poiščete na kontrolni nalepki sesalnika in nam pošljete sliko na e-mail, Viber, WhatsApp, Telegram ali Signal.

Po oznaki modela sesalnika boste našli prave vrečke za vaš sesalnik

Iščete vrečke za sesalnik?

Poiščite točno tisto vrečko ali filter, ki ga potrebujete.

IZBERITE MODEL
product_cat
6387c59e3e295
1
0
Loading....

Če niste našli prave torbe ali niste prepričani, nas kontaktirajte na telefon ali WhatsApp gumb. Odzovemo se takoj oziroma v najkrajšem možnem času.