Vrste vrečk za sesalnike

Razlikujemo tri vrste vrećica za usisavače, a to su papirnate vrećice, sintetičke vrećice i perive vrećice.

U ovome blogu pročitajte

Vrećice za usisavače

Papirnate vrečke za sesalnike

Papirnate vrečke so izdelane iz posebnega filtrirnega papirja, ki lahko zadrži do 95 % prašnih delcev. Lahko so iz ene, dveh ali treh plasti papirja.

Ta vrsta sesalnika je enostavna za uporabo. Papirnate vrečke imajo pogosto zapiralo na kartonskem nosilcu, ki omogoča enostavno odstranitev iz sesalnika brez razsipavanja prahu.

Sintetične vrečke za sesalnike

Sintetične vrečke so izdelane iz posebne sintetične filtrirne tkanine, ki lahko zadrži do 99,5 % prahu.

Izdelane so iz enoslojnega materiala, zato imajo izredno dobro zračnost in življenjsko dobo do 50 % dlje kot papirnate vrečke. Zaradi trdnosti materiala je možno sesati tudi ostrejše predmete, kot sta steklo in ostra plastika.

Tovrstne vrečke za sesalnik imajo tudi veliko boljšo odpornost na vlago. Zaradi svoje gostote je perilo priporočljivo za alergike, saj zadržuje cvetni prah in alergene.

Pralne vrečke za sesalnike

Pralne vrečke se zdijo najboljša rešitev za sesanje, saj je z njimi mogoče vsebino vrečke izprazniti v smeti, ni pa tako dobra, saj po vsakem sesanju v svojih stenah zadržijo dobršen del prahu. , sesalnik pa postopoma izgublja moč in se “bori” z vsakim nadaljnjim čiščenjem.sesanjem se dobršen del prahu tudi vrne v prostor.

Tovrstne vrečke za sesalnik pri prodaji dajo v sesalnik, saj tako povečajo prodajo, a uporabniki zelo hitro ugotovijo, da niso tako dobre.

Tako kot se menjajo filtri v avtomobilih in klimatskih napravah … jih je treba zamenjati v sesalnikih, ker je to najboljši način za ohranjanje čistega doma.

Kdaj je čas za menjavo vrečke in filtra vašega sesalnika?

Vendar na koncu ostane izbira vrste sesalnika pri uporabniku.

Iščete vrečke za sesalnik?

Poiščite točno tisto vrečko ali filter, ki ga potrebujete.

IZBERITE MODEL
product_cat
65dc4fac7975d
1
0
Loading....

Če niste našli prave torbe ali niste prepričani, nas kontaktirajte na telefon ali WhatsApp gumb. Odzovemo se takoj oziroma v najkrajšem možnem času.